125 köbcentis choppert (Keeway) megéri venni?
semmilyen magánszemélygépjárművet nem érdemes megvenni.
Ha viszont megteheted, és kell a boldogságodhoz, akkor ne a megéri / érdemes-e kérdéskörön kattogj.
Nem tudom miért mondja mindenki azt, hogy csak kiröhögnének, szerintem jobban néz ki mint egy 125-ös robogó...
Meg persze itt lökhetik a dumát, hogy 1000 ccm alatt meg se éri(láttam már ilyet fórumon és való életben is hallottam) de valahol el kell kezdeni, amihez sztem ez jól néz ki, ha erre van jogsid...
Ó, hagyjátok már ezt a simsonhoz méregetést. Az is gáz, meg ez is.
Kérdező: Ilyet azért ne vegyél, mert ez a Keeway egy gagyi. Ha már ennyire 125 4T-ben gondolkodsz, akkor vegyél egy régi (97-es) DR-t, aztán jó lesz az. De ezeknek tényleg csak hangjuk van egy normálisabb dobbal, viszont fika erő. Erre azért számíts. 400 alatt nem nagyon vennék 4T-t, de te tudod.
Jaj, meg chopper, még csak most jutott el a szó a tudatomig. Azt meg amúgy sem.
Gondolom B-s jogsid van, aztán ezzel csapatnád 50-esként. Nem éri meg, anno én is nyomtam. Állandóan sasolni, hogy épp' hol van, hol nincs yard...nem sok élmény van így a motorozásban.
Megszerzed az A2-t és csak a 35kw-os forgalmit kell keresni. ;) Egész más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!