Melyik legyen? Ti melyiket mondanatok jobbnak? Jonak szamitanak?
Udv.
Az lenne a "problémám" hogy autó vásárlás előtt vagyok és nem tudok dönteni melyik kocsi lenne jobb. Mindenképpen dízelt akarok.
Opel zafira b
opel vectra c
opel signum
opel astra h között gondolkozom.
Ti melyikre szavaznátok? Melyiknek olcsóbb a fent tartása? Hosszú távra tervezek vele.
Amire kell egy kocsi :D
igazabol solat mennek vele es nem csak a varosban. Napi hasznalatban lenne. Nem munkas autonak szanom. Surunk utazna benne a csalad/baratok szoval nem csak egyedul utaznak benne. Kutyamat vinnem meg ide oda vele. Munkaba is ezzel jarnek.
És mekkora az a család, hány főre terveznél (gyerek, felnőtt arány stb) mennyi csomaggal mennél, mekkora a box a kutyának stb stb.
Árban ezek eléggé szórnak szerintem, meg kellene valahogy határozni mekkora az a kocsi ami neked kell.
Hát ahogy leírtad én a Zafirára szavaznék. Tágas, jól variálható, család, gyerekülés kutya minden elfér benne.
Egy szedánnal ez problémásabb, de még talán a kombitól is jobb egy ilyen egyterű.
Vectránál Signumnál kevésbé költséges. H astra meg kicsi szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!