Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kisebb prémiumautók, tulajdo...

A kisebb prémiumautók, tulajdonképpen mitől prémiumok?

Figyelt kérdés

Szerintem, egy prémiumautó a motorválasztéka, mérete,magas minőségű belcsene miatt prémium.

Tehát, Audi A6, Merci E, BMW 5.Meg persze az ennél nagyobb bálnák.

Ezek minden tekintetben prémiumautók.

Na, de a kisebbek?

Egy BMW 3, mitől jobb, mint egy Insignia vagy egy Passat?

Méretben nem múlja felül, tudásban sem, ugyanúgy rendelkeznek mindenféle kütyüvel , ami a BMW-ben is megtalálható.

Ugyanúgy, a vásárlók 80 százaléka, 2 literes dízel erőforrással veszik a 3-as BMW-t is.

Sok értelmét nem látom a középkategóriás prémiumautóknak.

2016. márc. 27. 09:16
1 2
 11/18 Tomcatters ***** válasza:
38%
#9 Ez igy nem igaz ugyanis a 2 literes e90320i 150 le accord 155le .. Nem akartam vitába bocsatkozni,de SZERINTEM az accord motorja megbizhatóbb.. (amúgy tulajfüggő.."KARBANTARTÁS") Igazából nem tudom mennyivel dragabbak vagy voltak dragabbak anno az uj e90 bmw ,de én az accordomat majdnem full extrasan 0km el (automata és ülésfűtés nélkül) 9.2 millio ert vettem 2004 be
2016. márc. 27. 13:22
 12/18 anonim ***** válasza:
44%

"Szerintem, egy prémiumautó a motorválasztéka, mérete,magas minőségű belcsene miatt prémium. "

Ez igaz, de húzd ki a méretet. A méret nem számít a prémimnál. Az Audi A1 is prémium.

Mondjuk az igaz, hogy nem egyértelmű éppen a dolog. Hagyományosan ugye az Audi, BMW, Merci a prémium, és ennyi (van több is, most nem sorolom). Pedig egy fapados 316-os BMW egy fullos Passat mellett minden csak nem prémium minőség, pedig papiron az. A Passat pedig nem.

Igen, a 3-mas BMW-ből is legtöbben a 20D-t veszik. De ezzel nincs semmi gond, attól még fel lehet extrázni, és manapság a 320D is majdnem 190 lóerő.

2016. márc. 27. 14:05
 13/18 anonim ***** válasza:
45%

"5# Amit írtál ez mind igaz a honda accordra is "

mivel egy kategória. Én pár éve új Civicben ültem, nagyon jó minőségű autó volt az is.

2016. márc. 27. 22:42
 14/18 BiTOPro97 ***** válasza:
29%

A BMW és Mercedes-Benz belső téri megoldásai, és anyagai a japán prémium autóktól is messze jobb.

De egyszerűen nincs pénzem egy például C mercire, vagy 3-as BMW-re ezért veszek egy felső-közép kategóriás japán-t.

És még azt se mondanám, hogy a kettő közti különbség reális - japán nem prémium és német prémium - lenne anyagiakban, de ha már meg tudod fizetni ez eszedbe sem jut.

De a lényeg a jó szintet már a japánok is elérték, egy 3-as BMW belbecsét még nem. És akkor a üzemmódok, anyagok, és külcsín, etc.

A Passat ma már prémium lett, de ez ott van az árában is.

2016. márc. 28. 00:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Üjj be egybe és megérted. :)
2016. márc. 28. 07:28
 16/18 anonim ***** válasza:
32%
Te meg "üjj" be egy nyelvtanórára és talán adunk a véleményedre.
2016. márc. 28. 09:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm tanárnéni, de kérem tartogassa a tudását a ynelvtanóráira, ne ide.
2016. márc. 28. 11:12
 18/18 BiTOPro97 ***** válasza:
0%

Amúgy nálam is egy új BMW 330i lesz, mert akárhogy is nézem, nem tudok a japán belsőkkel megbarátkozni.

És most új autót akarok, úgyhogy eladom egy örökségből lévő cégtulajdon részem. És inkább többet dolgozok, de 2011-es 740d után a japán autó sajnos gyenge.

2016. márc. 28. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!