Melyik a legjobb robogó max.120 ezerig?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 14:10
1/13 anonim válasza:
Szerintem a Simson S51. Kb. 40000 Ft-ért kapsz egy jót (használtan), szerintem az a legvagányabb az 50 cm3-es alatti kategóriában (szerintem az összes többi gagyin néz ki, és nagyon égő), ezen felül igénytelen gép, és bírja a strapát.
2/13 anonim válasza:
Simson jó...VOLT! kiöregedtek és kikoptak...ha váltós akkor cagiva, derbi, használtba kilehet fogni jót. Viszont libakergetők közt gilera runner, aprilia scarabeo amihez midnen van és nemkell hiteltfelvenni ha bekrepálrajta valami.
3/13 anonim válasza:
Simson az jó!
Nekem is van egy és bármi baja van ("kiöregedik, kikopik")
Max egy ezresből megcsinálod, és váltós, nem esel el a kátyúkon és normális hangja van.
4/13 anonim válasza:
azabaj h sok 1000 forintos alkatrész kell. mert eszi is...
5/13 anonim válasza:
Aprilia Sr felvő minarelli blokkos ;)
7/13 anonim válasza:
jaj ne mondd már.
Én eddig 4000-et költöttem rá 3 év alatt
8/13 anonim válasza:
mert neked elég az h 40el mész =D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!