Ha soha nem motoroztam, vakmerőség lenne rendes "nagymotorral" kezdeni? (Autós jogosítványom van)
Szerintem nyugodtan kezdhetsz nagy géppel.Nekem volt egy robogóm,kb.100km-t mentem vele,majd felültem a 600-as Fazerre.Élek :-)
Fejben dőlnek el a dolgok.Ha érzed magad annyira felelősségteljesnek,hogy tudsz ésszel közlekedni,akkor nyugodtan kezdj "nagy"motorral!
Tisztázzuk a dolgokat. Ha már betöltötte a 24 évet, akkor egyből csinálhatja az A kategóriát, amivel egyből vezethet(ne) Hayabusát is. Ha még csak 18 éves múlt, akkor viszont csak A2-est csinálhat.
Kérdező, én úgy gondolom, hogy egy 500-600 köbcentis motor belefér, hogyha van önkontrollod. Ha nincs, akkor max 250-es motor. De semmiképpen sem sportmotort vegyél elsőnek, ennyi a lényeg, hanem valami nyugisabbat.
Ha csak közlekedni akarsz akkor 250-esnél nagyobbat felesleges venni mert megy az annyival amennyivel kell.
Ekkora motor meg simán vállalható egy kezdőnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!