Menyire lehet alakítani egy TS 125 MZ, hogy műszakin
átmenyen? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy ts mz-m modosításokat hajtottam végre a futóműn
lelet szedve a üléstartó (ez a hátsó sárvédő egy része is ide csatlakozik a hátsó rúgó is ) és lett a helyére csinálva egy másik konzol amire a rúgók már nem 45fokban csatlakoznak tehát nem fűgölegesen állnak hanem megdöntve így a motor magasabb let 15cm-el és egy műanyag cross motor idom kerűlt ere a konzolra crossosabb lett így a motor első villa ki lett cserélve etz villára (tárcsafék miatt ) a benzintank ki lett cserélve műanyag crossmotor tankra 125 henger fel lett fúrva 150re 4 felőmlősre átlet alakítva a henger és rezonátort kapot ami 6000rpm re let belőve és müller gyujtás van rajta .. ha ere így adnának műszakit akkor lehet rá fényt is rakni indexet meg mindent ,de ha nem akkor marad a terepmotorozás..
Ha alapvetően minden megvan ami kell akkor kaphat de garantálni így leírásra nem lehet semmit.
2016. márc. 24. 22:09
2/4 A kérdező kommentje:
azért kérdem mert ugye én hegesztetem azt a bizonyos konzolt és beleköznek hogy romlott az útartás mert magassab lett a motor meg ilyenek..
2016. márc. 24. 22:20
3/4 anonim válasza:
Hááát! Ez nagymértékben függ a vizsgabiztostól is. Sokszor ellenőrzik őket is. Már nem mernek minden szart átengedni, mert hamar bevonják az engedélyüket. Az MZ-t mindenki ismeri. Azonnal feltűnnek a mókolások mindenkinek. Ráadásul fotót is kell nekik készíteni a gépről.Amit aztán online megy a közlekedési felügyeletnek. Nekem van két vizsgabiztos cimborám. Meg egy ETZ-m amin csak az indexeket cseréltem ledesre. Mondanom sem kell hogy vissza kellett raknom a fotózás idejére a régi indexeket. Sőt még a leszerelt hátsó lábtartókat is visszarakatták velem. Ha nincs a tieden index akkor oda se vidd. Mert ha gyárilag volt rajta akkor nem fogják levizsgáztatni anélkül. Gurulj el vele egy közeli vizsgabázisra, aztán kérdezd meg a szakikat, hogy mit kell a géppel csinálnod a vizsgáért. Ezt egy perc alatt megmondja, és nem kerül egy fillérbe sem.
2016. márc. 25. 05:37
4/4 A kérdező kommentje:
igen ez is kiba**ás külföldön meg engedett a leddel fény
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!