Kavics felverődés okozta sérüléssel mi a teendő?
Használt autóról van szó, szóval már eleve voltak rajta kavics felverődések. Amik le voltak kenve valamiféle gyantával.
Milyen gyanta lehet ez? Vagy valami mást kell ilyenkor csinálni? A rozsdásodást szeretném megelőzni.
Ha le van eknve akkor rozsdásodni nem fog, csak ne szedd le róla.
Amúgy meg újra lehet fényezni, persze nem két fillér.
Nekem is kapott az eleje egy nagy kavicsot, le is jött róla rendesen a festék, pont a motorháztető élénél. Sokáig nem foglalkoztam vele, de amikor már rozsdabarna lett, nem "alapozófehér". akkor lecsiszoltam fémtisztára, és bekentem festékkel, ami maradt még a kerékív javításakor. Amikor nekikezdrtem gondoltam 2 lehetőség van: 1. vagy jól elrontom; 2. vagy megcsinálom jól.
Ahhoz képest, hogy teljesen más szakmám van, tökéletesen megcsináltam.
Amúgy meg ha nagyon zavar, akkor újra kell festeni a motorháztetőt/ lökhárítót, de ha sokat használod országúton, az első utak egyikén tuti h kap kavicsot.
Szóval én se szeretem, ha le van verve, de autófényezővel átfestetni már csak akkor fogom, ha nagyon csúnya lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!