Végleges forgalomból való kivonás, hogyan ebben az esetben?
Lenne egy autóm, amit elkezdtem szinte darabjaira szedni, mert úgy terveztem hogy kicsit felújítom, illetve egyedibbé teszem kivülről belülről, nem nagyon csak egy kis finomítás (Öreg autó volt már, sok KM-rel)
Viszont út közben úgy alakult hogy nem szeretném folytatni ezt a tevékenységet, csakhogy az autó bár ideiglenesen kivan vonva a forgalomból, jelenleg darabokra szétszedve áll, és nem szeretném összeéppítettni.
(Ajtok leszedve, belülről üres, szélvédő már leszedve, kerekei - futóműve kiszedve, motor és a körülötte lévő alkatrészek kint, stb...)
Tehát a kérdés az, hogy hogyan lehetne kivonatni véglegesen a forgalomból, leiratni a nevemről. Megszeretnék szabadulni tőle.
Egy autóbontó bevenné a megmaradt autó keretét és alkatrészeit, leíratva a nevemről mondjuk? Vagy egyéb lehetőségek, ötletek?
Köszönöm előre is értelmes válaszukat / segítségüket.
Értem, és mit ért az alatt hogy visszapapírozza?
és ez után a visszapapírozás után , eltudom én magánszemélyként adni, vagy akkor nekik kell adnom és akkor már csak ők tudják? Igen azzal számoltam hogy ennek ára is lesz, de megér ennyit.
Vagy esetleg még azt is lehetne, megállapodás szerint, hogy mondjuk a kasztnit felajánlanám hogy ingyen nekik adom illetve még ráfizetnék egy kicsit. Működhetne? Mit tenne a helyemben ha a legjobban szeretné kivitelezni?
Igen úgy gondoltam hogy annyit adnék, amennyi fedezné a költségeket, illetve nyilván plussz amennyit kérnek rá hogy eljárnak az ügyben.
Köszönöm segítségeteket! Utánakérdezek bontósoktól az opciókról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!