Mordak kérdése:
Mi számít sok kilóméternek egy gyári supermotonak? 30-40-50 ezer?
Figyelt kérdés
Konkrétan egy 2008-as Ktm 690 sm-re gondolok ! 40 ezer km sok már benne ? VásárlÁs elött állok de tanácstalan vagyok a km-t illetően !2016. márc. 23. 10:25
1/4 anonim válasza:
Oda mész, megnézed, ha hideg motorral pöcre indul, nem dadog, nem füstöl, szépen egyenletesen jár, gázadásra rendesen reagál, gázelvételre viszonylag gyorsan vissza esik a fordulatszám, akkor minden rendben lesz vele. Mész vele pár kört, és úton is megnézed mit produkál. Lánckereket, láncot, gumit egyéb ilyesmi dolgot pedig úgy is cserélni kell időközönként. Ahogy elnézem, egy motor elindítása legtöbb esetben mindent elmond a motorblokk állapotáról.
2/4 anonim válasza:
Állapotot nézünk nem km állást.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen az adott állapot a legfontosabb de szerintem nem elhanyagolható a kilóméter sem ! De azért kössz a válaszokat ! ✋
2016. márc. 23. 16:21
4/4 anonim válasza:
a 690 nem uzemoras ugye? :) sztem nem az szal nem kell rettegni a kilometerektol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!