A motortartó bak a motor rázkódását is vissza tartja vagy csak abban segít hogy ne rázkódjon a kaszni?
Le videóztam az autóm motorját a motortartónál ugyanis 70-100 km/h között remeg az autó. és a videón ahogy nézem pont abban a sebességtartományban iszonyatosan rázkódik a motor viszont a kamerán nem érezhető szinte. Kisebb sebességnél is remegett a motor de főleg ebben a tartományban minden irányba elég szépen. Nagyobb sebességnél nem érezni. A kasznit pedig ahogy említettem 70-100 között érezni az egész autón. Lehet a remegés oka hogy nem elég jó a motortartó?
Ami kizárandó. Kerék jó állapotú centrírozva is volt profi szervízben, gumik újak és a régivel is csinálta. Minden kormánnyal kapcsolatos alkatrész vagy új vagy jó állapotú teljesen hiba nélkül. az autó futóműve is be lett állítva, a rugók is jók.
Ja és azt elfelejtettem, ha nem adom a gázt akkor nem remeg az autó, de ha lenyomom hogy gyorsuljon csakis akkor érezni.
A motortartó bakok általában valami rugalmas anyagból vannak, hogy a kasztnira minél kevesebb rázkódás menyjen át.
A motor rázkódását csillapítják(nem a rázkódást kiváltó okot), ugyanis miközben a bakok deformálódnak aközben (rázkódási)energiát nyelnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!