Ha a simsonom gyújtás kapcsolójába nemtudom teljesen belenyomni a kulcsot és így elindítani sem tudom az mitől lehet?
Figyelt kérdés
A sismonom hyújtás kapcsolójába egyik napról a másikra nem tudom teljesen belenyomni a kulcsot és elindítani sem tudom tegnap még jóvolt de ma reggel próbáltam és nem volt jó2016. márc. 19. 20:18
1/5 anonim válasza:
Amikor kezd szétesni, kiesik belőle a golyó ami a kulcsot rögzíti, de bármi lehet a baja. Neked kell megnézned mi okozza a hibát, te vagy ottt, te látod!
2/5 anonim válasza:
nem nagy cucc minden így kezdődik,hogy tegnap még jó volt ma meg már nem! ez a kapcsoló cserére szorul! mivel a kulcs nem megy be így a testet nem tudod le venni a megszakítóról!
3/5 anonim válasza:
AKár az is elhet valami kosz került bele.
4/5 A kérdező kommentje:
Ma szétszedtem és tényleg a golyó akadályozza, hogy benyomjam a kulcsot azt lehet valahogy javítani vagy csere?
2016. márc. 21. 19:02
5/5 anonim válasza:
Akkor már szét van hullva a belseje, nem fogod tudni házilag megcsinálni, csőszegecsek tartják össze az egészet.
Addig használj csavarhúzót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!