Lehet magyarországon csővázas autót forgalomba helyezni?
Fura amit írsz, hiszen itt van egy, aminél azt írja az eladó, hogy érvényes magyar okmányokkal, tehát kapott magyar rendszámot.
Azt írják mindenhol akik ezzel foglalkoznak hogy nagyon macerás, és érdemes inkább kinnt forgalomba helyeztetni, és utána itthon honosítani.
Szerintem a legkönnyebben egy építő kit beszerzésével lehet élethű Cobrát építeni, ami olyan is.
Amerikába van több cég is aki ezzel foglalkozik, hollandiában is van ilyen cég, motor és váltó kivételével mindent meg tudsz venni tőlük, még segítenek is.
Én is nagyon gondolkodtam egy időben rajta, de mire szerzámokat beszerzem, sajnos nem kertesben lakom, hely és garázs nincs, maga az építő kit is 4-5 millió forint, mellé egy izmos váltó és motor 1,5-2 megint, aztán jöhet a procedúra hogy úton is tudjak közlekedni, az még 1 milla legalább.
Ez az 5,5 milliós autó azért furcsa nekem mert egy ilyen állapotú 76-os AC Cobra Mo-on lepapírozva nem ennyibe kerülne, itt valami nem stimmel szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!