Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet magyarországon csővázas...

Lehet magyarországon csővázas autót forgalomba helyezni?

Figyelt kérdés
Gondolok például az ac cobrára. Sok autós műsorban volt hogy amikor kint voltak amerikában és nézték az autókat akkor mindig elmondták hogy milyen jó lenne ha lenne pénzük cobrára, á de úgyse lehet magyarországon forgalomba helyezni de bezzeg külföldön minden kap rendszámot amin van féklámpa meg index. Mi a helyzet ezzel, lehet vagy nem?

2016. márc. 18. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem egyedi építésű autó, így kaphat forgalmit. "Csak" honosítani kell. Akinek ennyi pénze van ilyen különleges autóra, azt pont nem érdekli a magyar idióta jogrendszer. Német forgalmival jár és jó napot kívánok.
2016. márc. 18. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Fura amit írsz, hiszen itt van egy, aminél azt írja az eladó, hogy érvényes magyar okmányokkal, tehát kapott magyar rendszámot.

[link]

2016. márc. 18. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Általában nema váz szokott leni az a pont amibe belekötnek ilyesféle autoknál.
2016. márc. 21. 05:49
 4/4 Orfeus ***** válasza:
22%

Azt írják mindenhol akik ezzel foglalkoznak hogy nagyon macerás, és érdemes inkább kinnt forgalomba helyeztetni, és utána itthon honosítani.

Szerintem a legkönnyebben egy építő kit beszerzésével lehet élethű Cobrát építeni, ami olyan is.

Amerikába van több cég is aki ezzel foglalkozik, hollandiában is van ilyen cég, motor és váltó kivételével mindent meg tudsz venni tőlük, még segítenek is.

Én is nagyon gondolkodtam egy időben rajta, de mire szerzámokat beszerzem, sajnos nem kertesben lakom, hely és garázs nincs, maga az építő kit is 4-5 millió forint, mellé egy izmos váltó és motor 1,5-2 megint, aztán jöhet a procedúra hogy úton is tudjak közlekedni, az még 1 milla legalább.

Ez az 5,5 milliós autó azért furcsa nekem mert egy ilyen állapotú 76-os AC Cobra Mo-on lepapírozva nem ennyibe kerülne, itt valami nem stimmel szerintem.

2016. máj. 22. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!