1/4 anonim válasza:
Mert nem nagyon volt menő, talán olyan 2010 óta lett divat a prémium autóknál, hogy fehérben is vegyék őket, mert addig egyszerűen nem állt jól nekik. Szerintem a C6 sem szép fehérben.
2/4 anonim válasza:
Éb talán csak 4 színben láttam C6-ost: Fekete, ezüst, pezsgőmetál, fehér. Szerintem ez a sorrend érvényes a színek gyakoriságára is.
3/4 anonim válasza:
Mert A6-ot nem nagyon szoktak céges lóti-futi autónak venni (ez adja a fehér autók derékhadát), aki meg magánszemélyként veszi, az inkább valami sötét színt választ, "mer' az olyan komoly meg maffiózós, érted".
4/4 Koaxk Ábel válasza:
Nem látok bele az Audi-k színválasztási lélektanába.
Azt viszont egy autódílertől hallottam, hogy két dolog baromira megnehezíti egy autó eladását az ha fehér színű, meg ha 3 ajtós (feltéve ha nem valami sport változat hanem, csak ilyen "butított" modell)
Ha jól emlékszem még a piros szín is necces, de erre már nem veszek mérget.
Na szóval én ebből a teóriából kiindulva úgy sejtem, ha a fehér szín alapból egy nehezen eladható dolog még használt autónál is, akkor akinek új korában a célközönsége az Audi A6 az gondolom felmérte a piacot és tudja, hogy mik azok az árnyalatok, színek stb.. amik egy ilyen szegmensben leginkább keresettek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!