Mit tegyek a üléseimmel? Nagyon kényelmetlenek és fáj a derekam ha hosszú útra megyek. Nektek mi vállt be?
Van egy Suzukim 95-ös GL gyártmányú Swiftem ilyen ülésekkel pontosabban ehhez hasonlók:
Mit tegyek, hogy kicsit kényelmesebb legyen a hely?
Tudom az lenne a megoldás, hogy vegyek egy E Mercit vagy 7-es BMW-t, de sajnos nem tehetem meg. Suzuki 150.000 ezret se ér és ebből kéne kihoznom, hogy picit jobb legyen.
Állj meg gyakrabban.
Nem csak az ülés hibája az már.
Rakj bele valami jobb ülést, bontóban válogathatsz a deréktámaszos ülések között is.
Vehetsz derékpárnát, nekem egy darabig az volt az autóban:
Swift GS vagy GTI ülést kell bele rakni, az nagyon kényelmes, jól tart, és teljes egészében csereszabatos. Nem kell semmit átalakítani.
Sajátomban egy ülésmelegítő és egy párna került. Egy kicsit jobb lett az ülőlap szöge, és puhább is lett.
Én megfontolnám a kárpitost is. Ha csak egy kicsit kell megigazítani az ülést, akkor néhány ezer forintból megúszható. Egy ülést már "feljavítattam" egyszer. Ég és föld lett. 3000ft-ot megért. Még hiányzó szivacsot is tudnak pótolni, vagy úgy tömni hogy jobb legyen.
NA! :) amit linkeltél az tökéletesen néz ki! Csak még a szétült is 25000 forint....
Hogy kell kicserélni az ülést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!