Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a benzines...

Okrwdw kérdése:

Mi a véleményetek a benzines E36ról?

Figyelt kérdés

Első autó vásárlása előtt állok. Sportos legyen, lehessen vele haladni, ne legyen drága a fenntartása, az üzemanyag másodlagos.

Sokan próbálnak lebeszélni, alternatívákat mutatnak, de egyszerűen nem tudom elmenni az E36 felett. Számomra gyönyörű kívül-belül, és a teljesítménye egyedi ebben az árkategóriában.

500 ezer forintom lenne rá.

Mit gondoltok? Vélemények, érvek, ellenérvek , bármire kíváncsi vagyok!

2016. márc. 15. 18:35
 1/8 anonim ***** válasza:
A 320 motorja nagyon jó, csak tankolni kell. Az a baj velük, hogy rohadnak, és azzal lenne gondod. Egyszerűen túl régi. Persze lehet találni jó állapotút, de annak az árát is megkérik.
2016. márc. 15. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Sokan próbálnak lebeszélni"

Ne hagyd magad!

Tanuljál csak te is a saját károdon...

2016. márc. 15. 18:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Más kárán tanul az okos, sajátján az átlagos :) Inkább próbálom még körbejárni a dolgokat :D
2016. márc. 15. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Ellenérvek:

-baromi öreg

-rohad tisztességesen

-sokat eszik

Sokan mondják, hogy az üzemanyag másodlagos. Egy tank 18 000, havi egy tankkal számolva két éve alatt eltankolod az autód árát és az csak 6-700km/hó.

Én tavaly gondolkodtam rajta, hogy a rohangálós autómat cserélem E36 kombira, még külföldi papirosan sem találtam 600 alatt olyat, amit ne kellett volna lakatolni és fényezni.

Ha összedobod, két küszöm, ajtók alja, ez az amaz, fényezés és akkor az 500-as autó már 700-ban van és akkor még se gumi, se felni.. :D

A teljesítménye szerintem nem egyedi - bár attól függ mit nézel. Normális 25i-28i biztosan nincs ennyiért. A 150 lótól meg azért nem nagyon ülünk s3ggre :D

Ha tetszik az E36 hát vegyél. De ha nem akarsz felszállni a sz0p0órollerre, akkor dobj hozzá még egy kis pénzt.

2016. márc. 15. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy ilyen 5 kilós E36 roppant jó választás,főleg ha szereted az orális szexet!
2016. márc. 15. 19:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez így elég meggyőző :)) Valami alternatíva esetleg?
2016. márc. 15. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:

A korabeli autók közül amikből lehet találni olyat, ami nem rohad, az az Audi80 és C4-es 100/A6. Csak ott meg normális benzinest találni kihívás.. :D

Nem rossz amúgy az E36-sem, csak ne valami vashulladékot vegyél. A rohadást azért emeltem ki, mert motort még mindig egyszerűbb és olcsóbb cserélni, mint egy fél autót kilakatoltatni, majd telibe fényezni.

2016. márc. 15. 19:32
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Ha már Bmw és 3-as akkor csak E36. A kasznira kell ügyelni az legyen jó. Meg a futómű elfogadhat. A motort már az ár töredékéért cserélheted benne ha tropa. A futóművet is felújíthatod olcsón.
2016. márc. 18. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!