Hirdetésfeladás után egyből érdeklődnek, ez normális?
Figyelt kérdés
Ma feltettem a család autóját a hahu-ra, rá 5 percre kaptam egy smst, hogy érdekelné az autó, hívjam vissza. Autókereskedő cég aláírással. Jól gondolom, hogy ezeket minden új hirdetés feladója megkapja, tehát automata üzenetek?2016. márc. 15. 12:21
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy van ilyen beállítás.
De miért Te hívd vissza?
"Komoly" cég lehet, ha még telefonszámlát sem tudnak fizetni.
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem is ez volt az első gondolatom. Főleg, hogy róluk sok jót nem hallottam eddig. Konkrétan az AAA Auto.
2016. márc. 15. 12:40
3/7 anonim válasza:
Igen AAA autó.
Megvennék a harmadáért mint a te árad.
Felesleges időpocsékolás.
És az idegeidet is kíméled ha nem foglalkozol velük.
4/7 Tomcatters válasza:
AAA autó... leg alja banda .. tisztességtelen az egész bagázs.. felejtsed el őket gyorsan ... ismerősöm anno megjárta velük rendesen .... :/
5/7 anonim válasza:
" Jól gondolom, hogy ezeket minden új hirdetés feladója megkapja, tehát automata üzenetek?"
Nem egészen. A nepperek be szokták állítani, hogy kapjanak értesítést az új hirdetésekről, és ez alapján hívnak fel. Az AAA-ról bármit el tudok képzelni, még azt is, hogy csak egy visszahívós SMS-re telik tőlük.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Valahogy túl szép lett volna az egész. :)
2016. márc. 15. 19:15
7/7 anonim válasza:
Nekem is volt már olyan, hogy még a képeket töltöttem fel a hirdetéshez, amikor már csörgött a telefon, és - gondolom egy nepper felhajtó embere - már kezdett is alkudozni az autóra! Kérdeztem, hogy mi alapján, ha még nem is látta, és letettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!