Letört visszapillantó helyett, hol lehet újat venni (személyesen, nem neten)?
Veled sem mennék túlélő túrára :D
Pl jófogáson keresel a sokmillió bontott Swiftből egy bp-it, felhívod/ráírsz, megbeszélitek és érte mész
Szerintem elég nagy a valószínűsége, hogy van Pesten olyan szerviz vagy bontó, ahol találsz az említett alkatrészt. Még az sem lenne nagy csoda, ha a legelső autósboltban kapnál ahová csak úgy véletlenül betévedsz.
Elég ennyi infó, vagy akarsz még róla beszélgetni? ;)
A többiekkel egyetértek, csak még annyi, hogy a legtöbb webáruház esetében van lehetőség személyes átvételre is.
No meg ha besétálsz bármelyik nagyobb áruházba (Bárdi, Unix, Láng, stb...), csak leveszik a polcról, de a sarki kisboltba is kiviszi a Unix a rendelést 2-3 órán belül felár nélkül.
Akkor most mitől rinyálsz?
Nem rinyálok, hanem kérdeztem. Nem foglalkozom sokat autókkal, ezért nem tudom, hogy melyik alkatrész mennyire könnyen kapható.
Köszönöm az információt, a beszólás meg felesleges volt. Nem mindenki járatos egyformán különböző témákban, ezért nem kell feltétlenül beszólni, ha valaki olyat kérdez, ami szerinted triviális.
Tegyük föl, az elkövetkezendő hónapokban -valami véletlennek köszönhetően- sikerül hozzájutnod az áhított alkatrészhez.
Gondolom, akkor jönnek majd a következő kérdések:
-milyen szerszámok szükségesek a tükör cseréjéhez?
-hol lehet csillagcsavarhúzót kapni?
-hogyan lehet levenni az ajtókárpitot?
-mennyibe kerül 3db. kárpitbolha?
-hogyan javítható az összekarcolt ajtófényezés?
-mi történt az ablakemelővel?
-stb.
Úgy tűnik, mozgalmas hónapok elé nézünk. :D
"Köszönöm az információt, a beszólás meg felesleges volt. Nem mindenki járatos egyformán különböző témákban, ezért nem kell feltétlenül beszólni, ha valaki olyat kérdez, ami szerinted triviális."
A webshopokban való vásárláshoz nem kell autógurunak lenni!
Ahhoz, hogy személyesen elmenj egy megrendelt termékért nem kell diploma!
A kérdés az volt, hogy milyen boltokat ismertek. Erre jött egy ilyen válasz:
"No meg ha besétálsz bármelyik nagyobb áruházba (Bárdi, Unix, Láng, stb...), csak leveszik a polcról, de a sarki kisboltba is kiviszi a Unix a rendelést 2-3 órán belül felár nélkül. "
Eddig én nem is hallottam a Bárdi, Láng és Unix áruházakról, mert általában nem foglalkozom autóalkatrészekkel, ezért nem ismerem ezeket, amikor google-n kerestem, egyebek jöttek be, és ezek nem.
Szóval, ha ezekbe be lehet sétálni, akkor éppen ilyeneket kerestem, úgyhogy köszönöm a választ. Ilyen válaszokat vártam, hogy milyen besétálós boltok vannak, ahol kaphatok ilyet. Másoktól is hasonló válaszra voltam kíváncsi, hogy mondjanak besétálós boltokat.
A felszereléssel nem lesz gond, 3 csavart ki tudok csavarni. Kézzel állítós a tükör, úgyhogy drótokkal nem kell bajlódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!