Ilyet szeretnék venni és találtam is egyet?
Kia pergio 2.7 D3V Komfort 6 személyes 1999?
Meglepően olcsó.
160 ezer forint. Műszaki jövő augusztusig. Motorja hangos.
Tisztában vagyok vele, hogy ez nem jó infó róla és gondolom meg fog hibásodni. De a kérdésem az lenne hogy aki ismeri ezt a tipust vagy esetleg volt neki ilyen kisbusza, neki volt vele ilyen baja?
Vagy ötlet hogy mi lehet a baja? Nem értek hozzá, szóval ne szóljatok le. Csak érdeklődök, nem vettem meg.
Várom mindenki hasznos véleményét.
Amúgy valóban ne legyél kedves...én fogalmaztam rosszul.
Helyesbítek, az emberi jó szándékra gondoltam.
Bocsánat.
Részemről itt vége a kommunikálásnak.
OFF
Ez a kérdés simán megnyeri a hónap hülyéje díjat..
Hallod kérdező, segíts már kérlek, a szomszédnál ettem sütit tegnap. De olyan furcsa volt az íze. Szerinted mi lehetett a baja?!
Kérdező!
Teljesen igazad van. Itt mindenki rosszindulatú, és ráadásul nem is azt mondják, amit te hallani akartál.
Biztosan irigyelik tőled, hogy -szinte ingyen- találtál egy tuti kis autót.
Ráadásul téves következtetést vonnak le a 160ezer Ft-os árából.
Azt hiszik, hogy ennyiért csak maximum egy leharcolt mozgóputrit lehet kapni, és az az egyszerű de kézenfekvő dolog meg sem fordul a fejükben, hogy esetleg egy hóbortos milliomos imígyen akar megszabadulni, a szinte új és makulátlan autójától.
Elárulom neked, hogy itt senki sem ért az autókhoz.
Ezt mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy annak ellenére, hogy igen pontosan leírtad, hogy "hangos a motorja", és mégsem tudták megmondani, hogy mi lehet a baja van.
Pedig ennyi infóból, még egy kezdő autószerelő is meg tudja mondani, hogy nem lehet semmi olyan problémája a motornak, ami nem orvosolható már akár egymillió Ft alatti, piti kis összegből.
Én a helyedben egy percig sem gondolkodnék a megvételén.
Most nem mondhatod, hogy nem voltam eléggé kedves.
Bár lehet, hogy az ápolóid még nálam is kedvesebbek szoktak lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!