Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyet szeretnék venni és...

Ilyet szeretnék venni és találtam is egyet?

Figyelt kérdés

Kia pergio 2.7 D3V Komfort 6 személyes 1999?

Meglepően olcsó.

160 ezer forint. Műszaki jövő augusztusig. Motorja hangos.

Tisztában vagyok vele, hogy ez nem jó infó róla és gondolom meg fog hibásodni. De a kérdésem az lenne hogy aki ismeri ezt a tipust vagy esetleg volt neki ilyen kisbusza, neki volt vele ilyen baja?

Vagy ötlet hogy mi lehet a baja? Nem értek hozzá, szóval ne szóljatok le. Csak érdeklődök, nem vettem meg.

Várom mindenki hasznos véleményét.

2016. márc. 14. 10:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Amúgy valóban ne legyél kedves...én fogalmaztam rosszul.

Helyesbítek, az emberi jó szándékra gondoltam.

Bocsánat.

Részemről itt vége a kommunikálásnak.

OFF

2016. márc. 14. 12:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés simán megnyeri a hónap hülyéje díjat..

Hallod kérdező, segíts már kérlek, a szomszédnál ettem sütit tegnap. De olyan furcsa volt az íze. Szerinted mi lehetett a baja?!

2016. márc. 14. 13:06
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Jajj, legyél már kicsit kedvesebb vele!
2016. márc. 14. 13:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Teljesen igazad van. Itt mindenki rosszindulatú, és ráadásul nem is azt mondják, amit te hallani akartál.

Biztosan irigyelik tőled, hogy -szinte ingyen- találtál egy tuti kis autót.

Ráadásul téves következtetést vonnak le a 160ezer Ft-os árából.

Azt hiszik, hogy ennyiért csak maximum egy leharcolt mozgóputrit lehet kapni, és az az egyszerű de kézenfekvő dolog meg sem fordul a fejükben, hogy esetleg egy hóbortos milliomos imígyen akar megszabadulni, a szinte új és makulátlan autójától.

Elárulom neked, hogy itt senki sem ért az autókhoz.

Ezt mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy annak ellenére, hogy igen pontosan leírtad, hogy "hangos a motorja", és mégsem tudták megmondani, hogy mi lehet a baja van.

Pedig ennyi infóból, még egy kezdő autószerelő is meg tudja mondani, hogy nem lehet semmi olyan problémája a motornak, ami nem orvosolható már akár egymillió Ft alatti, piti kis összegből.

Én a helyedben egy percig sem gondolkodnék a megvételén.

Most nem mondhatod, hogy nem voltam eléggé kedves.

Bár lehet, hogy az ápolóid még nálam is kedvesebbek szoktak lenni...

2016. márc. 14. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!