Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elkezdett rohadni az autóm....

Elkezdett rohadni az autóm. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Suzuki swift 2002es, a küszöbnél több helyen hólyagosodik, meg a hátsó sárvédőíveknél 1 2 hólyag első sárvédők alján, elől a toronynál rozsda, hátul a pótkerék környékén is látni. A küszöbnél elkeztem csiszolni lett 1 3cmes átmérőjű luk...Hidegindításnál kéken füstöl 1,3 16v-s.Eléggé lehangoltak ezek a dolgok. Érdemes megjavíttatni vagy adjam ennyiért amennyiért tudom és vegyek újabbat? 190000km van benne. Lejárt az ideje szerintetek? Így el lehet adni, ha igen kb mennyiért?
2016. márc. 13. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Nézesd meg egy lakatossal a rohadást és kérj ajánlatot rá.

A motor meg lehet hengerfejes is így azt is megnézetném szerelővel.

Az árakat nagyjából tudni fogod így és lehet gondolkodni mi legyen.

2016. márc. 13. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy nincs ott komoly rohadás,ez még csak esztétikai hiba.

Nézess alá egy szakival esetleg.

Hidegen kék füst jó eséllyel szelepszár szimmering, nem horror összeg cseréltetni.

Én ezért még nem szabadulnék tőle.

Perzse ha már kinézted az utódját ami sokkal jobban tetszik az más.

2016. márc. 13. 14:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Közbe beszéltem 1 ismerőssel kb 150ből kapna új küszöböket sárvédőíveket meg toronykihegsztést, vagy 20asból kigittelné eltüntetné a rozsdákat és így vagy eladni vagy használni de max 2 és porrá rohad a gitt alatt. Valószínű szelepszárszimeringes meg gyűrüzni se ártana.Ez 60-70lenne kb.
2016. márc. 13. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:

14 éves autó, nem kell rajta csodálkozni. Az hogy vegyél-e másikat az anyagi helyzetedtől is függ. Ha lényegesen újabbat nem tudsz venni, akkor sok értelme nem lenne a cserének. 15 év körül az is elkezd rohadni és előjönnek műszaki gondok.

Ha tudsz áldozni rá és tudsz egy max 5 év körüli kocsi venni és nem akarsz a régivel foglalkozni, akkor nem értelmetlen a csere. Eladni a régit el lehet, de ezeket a hibákat figyelembe véve, nyilván nem milliókért.

2016. márc. 13. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Kék füst hidegindításnál, ahhoz valami balekot kell találnod, hogy azt úgy megvegye. A küszöböt miért kell cserélni, olyan lakatossal beszélj már, aki még ért a szakmájához, nemcsak elemeket tud cserélgetni...
2016. márc. 13. 21:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Küszöböt azért cserélni mert 10cmenként hólyagosodik. Nincs értelme foltozgatni.
2016. márc. 14. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!