Simson s51b-re lehet jogosítványom 14 évesen?
13,5 fél évesen elkezdheted a KRESZ-t, meg az elsősegélyt, és mihelyst betöltöd a 14-et kezdheted a rutint, aztán jön a forgalom.
És kb 50-ből megvan
Persze lehet! Bár én a szüleid helyében nem engedném( ha városban laksz!) Ha kis falucskában laksz, akkor simán engedném, ott szinte veszélytelen...
Én viszont megvártam, hogy 17 legyekés akkor megcsináltam a Bm kategóriát ( személyautó) és vele járt az 50ccm-em jogosítvány...
De már 16 évesen megvolt a 125 ccm-es kategóriám:)
50.000 Ft-ból biztos nincsen meg! Én sok éve néztem... akkor volt 60.000... ezért nem csináltam meg... 3 éve volt 80.000 körül a 125 ccm-es kategória!
Szerintem gondolkozz el megéri-e... ( én 10 éves koromtól 16 éves koromig jogosítvány nélkül... sok izgalommal motoroztam:D)
23:45-ös vagyok
Akkor neked is elfér... Bár én meglepődtem mennyi minden kell egy köcsög simsonhoz... nem fér el benne mindig kistáskával kell motorozni...
-izzókészlet
-papírok
-Láthatósági mellény
-rongy, szerszámok(alapfelszereltség)
-és akkor jó ha van gumiragasztó, kispumpa stb...
Jah és a biztosításra majd nagyon figyelj oda!!! 3 hónapig nem hosszabbítottam meg és kellett fizetnem 2000 ft pótdíjat ( megjegyzem 2500 ft az éves biztosítási díj...)
De egy kis falura nagyon jódolog a simson :) Nekemis van :)
Üdv
Elárulok egy titkot: 49,9 ccm és 3,4KW
¤N¤
Az 50-es nem 51 köbcentis és már a 49 köbcentis Simson Starokat is annak idején rendszámoztatták és ketten mentek vele.
ha nem értesz hozzá ne szólj bele.
A 3 és a 4 sebességes S51 is 50 köbcenti alatt van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!