Hol tudok egy motoron szelephézag állítást végeztetni?
Figyelt kérdés
Debrecenről lenne szó. Egyszerűen nem találok semmi konkrétumot eziránt hogy hol végeznének ilyet.2016. márc. 10. 23:21
1/8 anonim válasza:
Azt hittem a debrecen a típus, mert akkor passz.
2/8 A kérdező kommentje:
vicces:) De igaz, nem írtam. Kawasaki er 5-ös lenne.
2016. márc. 10. 23:32
3/8 anonim válasza:
Ja motorkerékpár.
Milyen motor 4 ütemű sor 4?
Csettegnek a szelepek vagy miért akarod,
4/8 anonim válasza:
beírtam a keresőbe. sokat kiadott.
5/8 anonim válasza:
Debrecenben elég sok szerviz van, egy valamire való szerelőnek nem komoly feladvány a szelephézag beállítása.
Az persze nem hátrány, ha az adott motortípusból már volt a keze alatt néhány.
6/8 A kérdező kommentje:
Kawasaki er 5 ös lenne. Köszönöm ha valaki megtudná velem osztani tapasztalatát vagy tudását egy megfelelő helyről :) sokat hallottam én a bizonyos 'egyszerű az egész'-ről.
2016. márc. 11. 20:23
7/8 A kérdező kommentje:
3-asnak, igen azért szeretném beállíttatni. Mintha pont olyan gondja lenne, főleg hidegen hallani hogy kicsit 'csattog'
2016. márc. 11. 20:26
8/8 anonim válasza:
De beállítatni szeretnéd. Nem te csinálnád.
Erre írtuk, hogy bőven van motorszervíz debrecenben a kereső alapján. Hívj fel egyet.
Vagy mit értek félre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!