Mit jelent a 16384-es hibakód a Skoda Fabiaban? A hibakód táblázatomban sem találom.
Figyelt kérdés
2016. márc. 9. 12:29
1/9 Wadmalac válasza:
Ablak- vagy fényszóró-mosó szivattyú hiba
2/9 A kérdező kommentje:
Biztos?
2016. márc. 9. 13:42
3/9 Wadmalac válasza:
Annyira, amennyire egy kódlistának hinni lehet. :D
Hogy ez csak egy kábel kontakthibája, vagy megszorult, leégett motor, az passz.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem tudnád idelinkelni a kódlistát?
2016. márc. 9. 14:42
5/9 Wadmalac válasza:
Puhh, egy román oldalon találtam meg, fórumba másolva.
De ha beguglizod a "failure code 16384" + "skoda" + "volkswagen" keresőszavakat, ki fog jönni az első tíz találat közt.
6/9 A kérdező kommentje:
Én angolul találtam meg, és ott azt írja hogy a benzinszivattyú reléjével van gond. [link]
2016. márc. 10. 09:30
7/9 Wadmalac válasza:
Úgy látom ebből a listából, hogy esetleg VW Group típustól függően is különböző elektromos problémákra is használják. Mindenhol valami motor vagy relé hiba.
Ezt nézd meg, ezt kifejezetten skodával kapcsolatban találtam, itt ECU programozási kódlistában szerepel és az ablakmosó vezérléséhez kötik:
Mondjuk nem hibakódként, hanem programkódként.
8/9 Wadmalac válasza:
Hmm, ezt folyamatosan (még Passatnál is) ECU átprogramozási kódpasrancsként találom. Biztos, hogy hibakódként kaptad?
9/9 A kérdező kommentje:
Nem világít semmi a műszerfalon,csak ha rádugom a kiolvasót, akkor írja ki. Az ablaktörlő elöl hátul is működik. De azért köszi.
2016. márc. 10. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!