Kappadinff20 kérdése:
Valaki esetleg tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Nos... Tudom eléggé érdekesen fog hangzani de kresszben kéne egy kis segítség. Nos nekem 1 hét múlva lesz a kressz vizsgám és ma mondták hogy van egy jó kis program aminek az a neve hogy Kotra... 1 év előfizetés kerülne 2500 forintba. Ez nem is egy nagy összeg, de kidobásnak érzem alig 1 hétre. A dolog lényegi része az lenne, ha valaki lenne olyan kedves és 1 hét erejéig kölcsön tudná nekem adni azt nagyon megköszönném :) Vagy akinek lejár éppen vagy nem tudja mire használni, esetleg el is felejtette hogy van.. A szakoén is gyakorlok, de... ott eléggé egy kaptafára van az összes kérdés.2016. márc. 9. 01:36
1/3 anonim válasza:
Furcsa kérés... ugyanis, ha megtanultad a KRESZ-t, sajnálsz 2500 forintot kiadni a programra, nincs is rá szükséged.
Viszont, ha nem tanultad meg az alapvető szabályokat, akkor nem az elkövetkező 1 hétben kellene gondolkoznod, a szabályismeretre a gyakorlatban lesz igazán szükséged, forgalmi vizsgán nem ad a vizsgabiztos egyperces gondolkodási időt a forgalmi helyzetek megoldására. - ennek tudatában a 2500 forint lehet jó befektetés, meg lehet rossz is attól függően, mit kapsz érte.
Az említett programot nem ismerem, nem tudom, hogy az valóban hasznos-e, de tanulni alapvetően KRESZ könyvből kellene, a tesztsorok csak gyakorlásra jók.
2/3 anonim válasza:
Egy héttel vizsga előtt még nem tudod leírni a "tantárgy" nevét. Mákod lehet és az amúgy röhejesen könnyű vizsgát be tudod tippelni és átmész így is
3/3 A kérdező kommentje:
A gyakorlás miatt kell pont, mivel a kotrából lesznek a kérdések, abból a programból. És azért kell mert eddig a szakoén gyakoroltam de ott már mindent tudok, ezért kéne ez a kotra féle, viszont 1 hétre nem akarok kidobni 2500 forintot.( btw Nyelvtan tanárokat meg nem kértem, ha valaki úgy érzi az mehet a suliba, ha nem, akkor shh ) Ja és azért kéne, mivel tudom a szabályokat, de ott más kérdések is előfordulnak
2016. márc. 10. 04:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!