GerelyH kérdése:
Szerintetek megéri? KXD 607 125 dirt bike
Figyelt kérdés
Kineztem magamnak egy kxd 607 125ccm dirt bike 14/17 es kerekekkel rendelkezo motort. Jo fajta? 150 ezerert lattam hirdetve gyari ujban. Kozel 170 cm vagyok 15 eves es imadok motorozni de az itthoni Simson nem igazan adja az elmenyt. Csak cross erdekel! Ha ez nem jo akk milyet vegyek 200 ezer ertekben? Normalis valaszokat kerek! Nyomorekok kimeljenek! (angol billentyuzet)2016. márc. 8. 17:29
1/2 anonim válasza:
Szia. Megvetted a motort? :D Engem is ez a motor érdekel. Milyen? :)
2/2 Zsé44 válasza:
Sziasztok!
Kici occó kínai! Sokat ne várjatok tőle, de élménymotornak jó lesz! A simsonokat lealázza, de tartsátok karban mert hamar megadja magát! Alkatrész árak viccesek, sokan komplett blokkot cserélnek ha több gondja is van..... 150-ért kapsz precíz 2 ütemű 20éves japánt is amira a gatyád rámegy és sokat zabál! Akkor inkább egy ilyet! És még új is! Vegyetek, éni veszek egy qvadot a fiamnak! Széles utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!