Legfeljebb kidobja a biztosítékot?
Figyelt kérdés
A rendszám tábla világításnál tegnap bügyködtem led égővel és kidobta az egyik biztosítékot, és sehol nem találtam 5 Amperórásat csak 7,5-et. Legfeljebb megint kidobja?2016. márc. 8. 12:43
1/15 anonim válasza:
Én nem szoktam ilyen rugalmas lenni, hogy olyat tegyek bele ami éppen van itthon.
Ha kiment egy 5-ös akkor 5-öst teszek be helyette.
Gurulj el a legközelebbi autósboltba és vegyél biztosíték mindegyik típusból kettőt kb 30 ft / db áron és a következő 20 évben mindig lesz biztosítéskod ha kell.
Rendszámvilágítás bütyköléskor könnyű kicsapatni a biztosítékot, ezért mielőtt nekiállok ki szoktam venni a biztosítékát és amikor kész akkor visszadugom.
2/15 A kérdező kommentje:
Autós boltban/boltokban néztem és egyszerűen nem árulnak 5 amperosat.
2016. márc. 8. 13:03
3/15 anonim válasza:
Beleteheted a 7,5A-est is. Ha valami nem stimmelne maximum azt is kinyomja. Ha meg működik akkor használd nyugodtan. Aztán ha hozzájutsz 5A-eshez akkor cseréld ki.
4/15 anonim válasza:
De érted, hogy nem árulnak 5A-ost akkor később hogy cseréli ki rá? :)))
5/15 anonim válasza:
Már miért ne lenne 5A-es biztosíték. Gugli a barátod nézz utána nyugodtan. 10-20ft/db.Egy komolyabb autósboltban, de még a tesco autós részlegén is árulnak készletben kb.300 ft. De ahog, fentebb írtam addig nyugodtan használja a 7,5-öst.
6/15 anonim válasza:
Tokmindegy, beleteheted a 7.5oset is. Van, aki 10eset tesz mindegyikbe.
7/15 A kérdező kommentje:
Persze ha találok valahol akkor teszek bele hülye azért nem vagyok csak addig működjön! Köszönöm a válaszokat
2016. márc. 8. 17:10
8/15 anonim válasza:
"sehol nem találtam 5 Amperórásat"
Amperórás a biztosíték? Keress 5 Amperest, csak így parasztosan.
9/15 anonim válasza:
HAA! találsz valahol.
Nagyon ritka holmi.
10/15 anonim válasza:
Igen a 10-es helyett meg 20-ast.
Ezért nem kell az ilyet elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!