Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kaphatok a rendöröktől ha...

Mit kaphatok a rendöröktől ha elkalnak jogsi és biztosítás nélkül robogóval?

Figyelt kérdés

Konkrett rendes választ szeretnék. Nem kérek kioktatást, higy miért nincs jogsi, rakjam le ne vagánykodjak stb.

70ccm es robogóm van, de ettől tekintsünk el, hiszem nem néz ki annyinak és nem vizsgálják be. Szabályokat betartom. Jogsi, biztosítás nincs. Mit kaphatok ezért jobb ill. rosszab esetben?

Még egy kérdés, ha 2 en megyünk vele egyikünk bukó nélkül ugyan így jogsi, biztosítás nélkül mit kaphatok?

2016. márc. 7. 21:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Steinberg köszönöm válaszod.

Az utána válaszolónak is.

Erre lettem volna kíváncsi.

2016. márc. 7. 22:39
 12/14 anonim ***** válasza:

nem oktatlak ki, ugyanis én is voltam tizenvalahány éves fiatalkorú, és nem bírtam ki, hogy ne motorozzak..bukóm az volt, de aki hátul ült annak nem..úgyhogy hárman ültünk a motoron, de ketten mindig..én meg a majré..ja, és rendszám sem volt..úgyhogy néhányszor megkergettek, de ügyesebb voltam..

hogy mennyi a bírság, ha elkapnak? nem tudom, mert sosem kaptak el..

ma már ilyent nem tennék, de nem is vagyok ifjú titán..

ha újból fiatal lennék, újból megpróbálnám...mert a fiatalság bolondság... annyit tanácsolnék, hogy légy résen..

az élet ilyen. a fiatal az lázad, a rendőr meg rendőr...

vigyázz magadra, csak óvatosan.

2016. márc. 8. 08:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Biztosítás hiányában még ha vétlenként balesetezel, akkor is mindenkinek a kárát te fedezed. Plusz ilyenkor előveszik a motort is, tehát azonnal kiderül, hogy sufni 70-es.

A másik, hogy ha rendőr megállít, és ezeket tapasztalja, akkor is simán bevizsgáltatja a motort, hiszen felmerül a lopás gyanúja is, téged előállít, stb.

A pénzbírságot és minden más költséget (bevizsgálás, esetleges perköltségek, stb) pedig a szüleidnek/gondviselődnek kell majd kiperkálni.

Azt nem értem, hogy ők pl miért hagyják, hogy ennyire felelőtlen légy, főleg, hogy az ő pénzükkel játszol!

2016. márc. 8. 08:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi probléma akkor kezdődik, amikor balesetben vagy érintett, és úgy jön elő a jogosítvány kérdése, szóval én meggondolnám.
2016. márc. 8. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!