Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 306 tuning (többi lent)?

Peugeot 306 tuning (többi lent)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Régóta tetszenek a csapotthátú 306-osok,és régóta nézegetem is őket.XSi vagy GTi erőt szeretnék mindenképp,a hazaiaknak viszont vagy a torkuk is véres(200ezer ft-ért van egy sejtésem az autó műszaki állapotáról),vagy csillagászati az áruk.Sajnos még külföldön is ritka a reális árú,egyben lévő darab.

Ezért gondoltam arra,hogy ha majd ott tartok akkor beszerzek egy szép,egyben lévő 1.4-est vagy 1.6-ost reális áron,és azzal kezdek valamit teljesítmény terén.

Azt itt le szeretném szögezni,hogy nem boyracer szintű idióta vagyok,és nem porig ültetett üvöltő kipufogós hulladékot szeretnék,hanem egy szép kis "sleeper"-t,ami tud menni ha szeretném.Persze nem is versenyautót,tényleg csak egy kis hobbi járművet,amivel élmény autózni.

Tehát a témához visszakanyarodva,neten szinte semmit nem találtam a GTi és XSi változatok tuningját leszámítva,nekem meg ugye pont nem az kéne.Az alapvető ismereteim megvannak,de nem vagyok autószerelő,ezért kérdezném a hozzáértőket,hogy vannak egyáltalán turbo kitek például a kiszemelt motorokhoz?Csinált már valaki hasonlót?Valamint anyagilag ez hogy nézne ki?Motorcsere az necces több okból is,ezért gondoltam turbosításra.

Köszönöm a segítséget előre is,és elnézést ha hülyeséget írtam/fogok írni kommentben!

2016. márc. 6. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha sleeper kell inkább keress egy 206 RC-t. Az tényleg tud repeszteni. Egy alap motort fölösleges bolygatni. Milliókat kellene beleborítanod hogy rendesen menjen.
2016. márc. 6. 19:43
 2/2 anonim ***** válasza:

A sleeper-nek meg amit te leírtál köze nincs egymáshoz!

Egyébként meg nem tudom milyen "járvány" tombol az oldalon hogy az utóbbi hetekben mindenki valami 1.2-es 1.4-es szívó benzinest akar megcsipszelni/beturbózni/világverővé tenni!

Ez nem így működik!Ezekkel a kisköbös szívókkal nem lehet csodát csinálni!Illetve szerintem teljesen felesleges több 10,esetleg 100ezret elkölteni plusz 10-12 lóért!

A turbósításról meg annyit,hogy amint kimondtad ezt a szót minimum fél milla amiről beszélünk,a határ meg a csillagos ég,illetve minimum hónapokig parkolópálya a gép amíg normálisan összeáll és elkészül!

2016. márc. 6. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!