Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 3.5 tonnás furgon vezetésébe...

3.5 tonnás furgon vezetésébe milyen gyorsan lehet belejönni?

Figyelt kérdés

Nem vezettem még furgont,személygépkocsit azt 10 éve baleset mentesen.

Azt tudom hogy egyén függő stb,de nagy átlagban kérdezem.

2016. márc. 6. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyorsan.

Ha jól vezetsz autót akkor szinte azonnal jól mész vele, a nagyobb méreteire ügyelve.

2016. márc. 6. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ha van érzék még élvezni is fogod. Én is már régóta vezettem személykocsit, mikor ráültettek egy ilyenre és megmondom őszintén jobban szeretem vezetni mint a személyautót. :D

A hosszára kell figyelni, szűk helyen jobban kiengedni az elejét, mert azért könnyen meg lehet padkázni, ha nem figyelsz. De vannak jó nagy tükrök, látsz mindent, egy élmény az egész, legalábbis nekem. :D

2016. márc. 6. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem olyan nagy a különbség a személyautóhoz képest. Nem egy 40 tonnás nyergesre ülsz át.

Szerintem akinek minimális érzéke van a vezetéshez, az néhány nap alatt már gond nélkül megy vele.

Ami picit zavaró lehet, az az, hogy ha nincs belső tükör, mert dobozos, vagy zárt rakterű. De az is megszokható.

Forgalommentes helyen 1-2 óra gyakorlással a tolatásba, parkolásba is bele lehet jönni.

2016. márc. 6. 14:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!És igen a dobozos.
2016. márc. 6. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!