Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet fater nevén a biztosítás...

Lehet fater nevén a biztosítás ha?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérédsem hogy egy segédmotorkerékpáron lehete fater nevén a biztosítás ha az én nevemen van a motor?

Vagy csak annak a nevén lehet akién a motor is?

2010. ápr. 1. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
a tulajdonos, vagy az előír okmányok által alátámasztott, igazolt üzembentartó nevén lehet.
2010. ápr. 1. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:
igen lehet. nekem is az autóm báttyám nevén van. mivel S.M-ról van szó, itt sem lehet máshogy az eset. te vagy a tulajdonos, apád az üzembentartó. ha jól tudom ide nem kell kölcsönadási szerződés.. még a nagymuther nevére is irathatod, akár van jogsija, akár nincs akármire is
2010. ápr. 1. 20:44
 3/3 anonim válasza:
simsonomnál én is igy akartam én nevemen volt és azt akartam hogy a biztositás nál fater legyen az üzembentartomert ugy sokkal olcsobb de nem lehet autonál nagy motornál lehet de segéd motornál nem.de át kell irni faterod nevére és anyi.....
2010. ápr. 3. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!