Simsoncsaa kérdése:
Simson s51 csörgés de mitől?
Figyelt kérdés
51-es motorról lenne szó aminek a berúgókarja előre (kuplung) felé kotyog,ami azt befolyásolja ha beindítom akkor erősen csörög de ha előre nyomom a berúgókart a tengellyel együtt akkor elhallatszik,de akkor se csinálja ha leteszem 1-be,de miután kiengedtem a kuplungot megint elkezdi.Mitől van ez,mit nézzek meg??2016. márc. 2. 18:02
1/9 anonim válasza:
Talán összerakáskor nem lett rendesen felhúzva a berúgótengely rugója.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen énis errre gondoltam mert nehezen akarta vissza húzni ezért tekertem rajta,mostmár erősen visszacsapja,de még mindig csörög.
2016. márc. 2. 18:27
3/9 anonim válasza:
szét kell szedni, sok dolog miatt lehet a csörgés
4/9 anonim válasza:
Szarul raktad össze a racsnit. Amikor a berúgókar visszatér, akkor a racsnit szét emeli egy pöcök a blokkban. Lefekteted a motort jobb oldalára, leveszed a bal deklit és összerakod rendesen.
6/9 A kérdező kommentje:
szétszedtem összeraktam és erősödött -.-
2016. márc. 3. 16:47
7/9 anonim válasza:
Nem egy ez neked, és ami nem megy, azt nem kell erőltetni!
De most komolyan, meddig tart leellenőrizni még mielőtt összerakod, hogy kiemel-e a racsni végállásban, vagy netán más a baj?
8/9 A kérdező kommentje:
és hogy ellenőrizzem le ?
2016. márc. 4. 12:09
9/9 anonim válasza:
Tegyél új gyűrűket, nézd meg hogy a dugattyún a nyíl lefelé van e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!