Lehet más baja az autómnak felnikáron kívül (5cm magas aszfalttömb az úton)? Károsodhatott a futómű?
Figyelt kérdés
Elkaptam egy kátsút opel astra g típusú autómmal ami meghorpasztotta a lemezfelnimet. A gumi talán nem kidobós. Kérdésem az lenne csavarodhat,tekeredhet elromolhat e ilyenkor valami? Hátsó nem hajtott tengelyről van szó2016. febr. 28. 20:49
1/1 anonim válasza:
Ha valami károsodott olyan mértékben azt hallni illetve érezni fogod... De szerintem ennyit kibírnak az autók, én egyszer hasonlóan jártam csak én egy térkőre mentem rá, az is nagyot szólt.... valami állat teherautó elhagyta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!