Félek vezetni Budapesten. Valami ötlet?
Fél éve van jogsim. Félek be menni a fővárosba. (20Km-re lakok Bp.-től). Mondjuk miután megkaptam a jogsit első az volt, hogy kimentünk családdal Prágába ott elvezettem utána meg Romániába ott pedig aztán őrülten vezetnek. Ennek ellenére félek bemenni Budapestre. Ha be kell menni akkor elkezdek remegni, rám tör egy kis hányinger. Van valami ötlet? :(
20/F
Ez tisztán pszichés probléma.
Én ezt szinte minden vidéki ismerősömön észrevettem, hogy elindulnak és már eleve idegesítik magukat azzal, hogy "úristen, PESTEN vezetni...".
Nem tudom, mennyiben más ez mint mondjuk Debrecen, Miskolc vagy Szeged... én sehol nem éreztem, hogy más lenne a helyzet. Budapesten is csak emberek vezetnek, sok a türelmetlen dudálós barom, de nem kell velük foglalkozni.
Szerintem a legtöbb ember előre bebeszéli magának, hogy a budapesti forgalom egy csatatér, ahol az életedést küzdesz, és ha így állsz hozzá, persze hogy gyomorideged lesz az egésztől. Én itt kezdtem vezetni, simán mentem a belvárosba is. Csináltam én is hülyeséget, volt hogy anyáztak, de ebből tanul az ember, aztán hozzászokik.
Nem kell ezt túllihegni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!