Milyen autót ajánlanál 1,5-2 millió körül?
Figyelt kérdés
2millió a plafon! megbízható kocsit szeretnék amivel nyugodtan elindulhatok nagyobb utakra és nem kellene ráköltenem egy vagyont, hogy rendben legyen!2016. febr. 26. 11:47
1/8 anonim válasza:
Ilyen arfekvesben már lehet kapni Skoda Superbet, Régebbi Passatot is. Ezek elég megbízható autók, főleg a tdi motorokkal, kérdés, hogy benzineset vagy dizeleset szeretnél?
2/8 A kérdező kommentje:
benzinest szeretnék!
2016. febr. 26. 12:16
3/8 Tomcatters válasza:
Benzinest... akkor ajánlanám a sajátomat... mármint olyat amilyen nekem van , honda accord 2.0 benzines en nagyon megvagyok elégedve vele ... 0 km kora óta használom ,most 11 éves lassan 12 ... van benne 143.256km és eddig 0 hiba ... futómű szilenteket kellett cseréljek(elvileg jobb elsőt kellett volna csak,de kicseréltettem mindet .... magyar utak illetve kopó alkatrészek(féktárcsa 130 ezernél 130 ezer nél fékbetétek masodszorra illetve uzemanyagszűrő,levegőszűrő pollenszűrő ... stb lámpabúrák .. műanyag és bemattitotta a xenon.. !!!! Jól is megy ahoz képest keveset fogyaszt (6).. (7-7.2)... (9-10) l (autópálya) (vegyes) (város)
4/8 vatafak válasza:
mazda3, honda jazz persze nemtom mert méretet nem írtál
5/8 anonim válasza:
amit irtak korábban mind jó autók, 2 millióért már nézhetsz KIA ceed-et illetve hyundai i 30-at is. Én nekem kia-m van benzines elégedett vagyok.
6/8 anonim válasza:
Azért beb/szna ha egy Accord széthullana 140.000 km alatt...:)
Egyébként 2 millióért a Golftól, Astra-tól a Passat/Vectra-ig bármit megtalálhatsz. El kellene gondolkozni, hogy mekkora kocsi, milyen szempontok stb stb
7/8 Tomcatters válasza:
6# Na igen ,tudom ,h a kirahoz kepest nagyon keves km van benne ,d3 ig3n hal istennek nagyon egyben van .Amugy van 3gy ismerosom .. qkinek ugyan ilyen van 480 ezerrel .Motor meg mindig bontatlan .. igaz teljes futomu generalon esett at ... 5 lengőkaros futómű nem a magyarutakra való sajnos ..iletve kuplung csere kellett neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!