Suzuki Swift sport 1.6 2005, vagy Mazda 6 sedan 2005?
Azt mégis lehetne tudni,hogy a mazdát milyen motorral nézed vagy titok marad?
Amúgy a két autó nem egy kategória,a swift egy kisautó,sport verzióban egy 1.6-os 125 lovas(tehát semmi extra hú de erős)motorral!A simától kicsit feszesebb futóművel
Ezzel szemben a mazda egy középkategóriás gép,amiben kényelmesen el lehet férni,a legkisebb motor is 1.8 meg 120 ló!
hali.
nekem szwiftem van, megy mint a szék, nincs gond vele, de a keménysége miatt már nem vennék mégegysze.
a válaszom: Mazda 6...
megbízható minden mazda, és lényegesen kényelmesebb a szwift sportnál...a kényelem az a legfontosabb.
ami nem jelenti azt, hogy a szwift nem jó, csak már únom a keménységét...hiába megy, mint egy rakéta.
Kérdező,a két autót nem azért nem lehet összehasonlítani mert az egyik pörgősebb a másik meg lomhább!!
Egyébként nem tudom miért vagy annyira elragadtatva a swifttől,mert ahogy elnézem te sokkal többet látsz bele abba az autóba mint amit az valójában tud!
Csak hogy ne legyenek illúzióid,szólnék hogy hiába swift sport,az autónak nem sok köze van a sportossághoz!Ez egy kis pöc sköszörű,egy sima mezei 1.6-os motorral!Semmi több!Rommá lehet forgatni,de az a 125ló azért nem fogja feltépni az aszfaltot!A 9 másodperces 0-100is inkább mondható teljesen átlagosnak mint sem sportosnak!Annyi tud még,hogy az alap verziótól keményebb a futóműve,de ez sem az a hardcore pattogós valami,még így is bőven a komfort zónán belül van!Az kétségtelen hogy nem libeg úgy mint az alap,de a fogtömést sem fogja kirázni!
A mazda ehhez képest egy bálteremnyi hellyel rendelkező utazó autó!Mondjuk a 2.0-val az aszfaltot ez sem fogja felgyűrni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!