Svájcból hazahoztunk egy autót. Már a származás ellenőrző okmány megérkezett, ezután elvitték az autót ismerősök ügyeket intézni Próba rendszámmal, azóta ismét itthon van az autó. Sok van még hátra?
Nekem pénteken jött meg a származás ellenőrzés, vasárnap este odaadtam a papírokat és az autót az embereknek aki intézte és hétfő délután magyar rendszámmal és forgalmival hozta vissza.
Annyi különbség volt, hogy nekem volt rajta már E-s rendszám, de azt meg kb. 3 óra alatt intézték el és nem hiszem, hogy bármivel előrébb vinné az ügyet.
Én odaadtam egy szerelőnek az autómat javításra...majd hozza..aztán eltelt egy hét, és elmentem a kocsiért..nem számított rám, mert nem volt kitakarítva. Mint utóbb megtudtam, az első nap kész volt a kocs, a többi napon építőanyagot fuvarozott vele..
Aztán egy állami céghez vittem az utánfutómat vizsgáztatni..
Nos azzal meg mindenki hazavitte a lopott holmit, ami nem fért be az autójába.
Hát mindenre gondolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!