Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha én átakarok menni egy...

Ha én átakarok menni egy autós oktatótol egy másikhoz milyen papirok kellenek hozzá?

Figyelt kérdés

barátnőm már kb 9 hónapja csinállja a jogsiát minden vizsgán átment kivéve a forgalmi vizsgán mert az oktatoja soha nem jelenti le vizsgára. mikor azt mondja hoyg le jeletette elötte egy nappal kitalálja azt, hogy pl: biztos hiány van ezért nem lehet v. kitalállja hogy nem meri vizsgára küldeni szintén egy nappal elötte. minden oráját le vezette de p. ma már meg sem jeléent az oráján és a telefonját sem evszi fel és ez megy hónapok ota a rutin vizsgálya kb 3 hónapja volt. szoval azt szeretném kérdezni hogy milyen papirok kellenek ahoz hoyg az iskolát ott haggya és másik oktatóhoz mennyen vagy lehetséges e az hoyg magánoktatohoz iskolát kizárva?

válaszaitokat elörre is köszöm ha kérdésetek van irjatok válaszolok. (lehet nem fogalmaztam oylan jol csak kicsit ideges vok)

2010. márc. 31. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is most váltottam oktatót (holnap megyek hozzá először). Nekem annyi volt a dolgom, hogy fel kellett hívni az előző oktatót, hogy adja le a papírjaimat (amin vezeti az órákat) és felhívni az újat, hogy váltanék oktatót és őt választottam (és akkor ő elmegy a papírjaimért). Ennyi. Utána egyeztetni kell az új oktatóval és mintha mi se történt volna folytatni az egészet. Akár vizsgával is kezdhet, de javaslom, inkább vegyen az új oktatótól is egy-két órát még.
2010. márc. 31. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A mostani iskolájával kell íratni egy papírt 3 példányban (valami áthelyezési kérvény a neve), feltüntetve benne hány órát vezetett le... ebből 2 példányt be kell vinni az új iskolába, a többit ott elmondják. Ha iskolát vált, kérhetnek tőle pluszba pénzt, ez a szerződésében benne van.
2010. márc. 31. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ui.: Feltéve ha iskolát is vált, nem csak oktatót.
2010. márc. 31. 20:52
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen az válaszokat mindenféle képpen fogok cselekedni
2010. ápr. 1. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!