Mi ez a hang az automba?
Menet kozben morgos hamgot erzek mint ha tolatok az autoval ( kemenyeb a hang ) ha csak gurul az auto akkor nincs az a hang,ez tenyleg hogy a valto felujitasra szorul ? Nissan 2002-es , 120 km van benne ! a valto tokeletesen mukodik !
mi lehet a gond ? nem kerekcsapagy mert gurulaskor nincs zaj ...valaki tud segiten..
" gurulaskor nincs zaj ...valaki tud segiten.. "
-igen,ott nálatok egy autószerelő,elmegy veled egy próbaútra és ő megmondja mi a baj .....
"Menet kozben morgos hamgot erzek"
"gurulaskor nincs zaj"
Mi van??
bocsi az irasomra,nem vagyok magyar :)
Voltam egy szerelonel es azt mondta hogy a valto felujitasra szorul !
Ezert kell vennem uj kuplung szettet is , igy alkatreszekkel mind ossz 220 ezer forint !
Meg eri felujitani ? vagy vegyek valtot a bontobol ?
felujitas vagy bontobol ?
koszonom szepen, sok tisztelettel mindenkinek
Lehet be akarnak csapni mivel nem vagyok magyar,rohogtek a szerelok amikor a generator szijjrol beszelgettunk, en GUMINAK hivtam !
na mind egy.
Kaptam egy ajanlatott kb 160 ezer ossz vissz a felujitas..
nekem az a lenyeg hogx legalab 100 ezer km mehesek vele hiba nelkul,
te holl csinaltad meg ? ajanlasz valami javitot Budapesten ? neked is Nissan volt ?
160 már jónak tűnik, kuplunggal együtt.
Igen, az enyém is Almera, Pesterzsébeten csináltattam, de nem ajánlom, mert sokszor kellett visszavinnem, 7.5 hónapba telt, mire rájött a szerelő, hogy azért fossa folyamatosan az olajat, mert gagyi féltengelyszimmeringgel rakta össze. Gyári Nissan alkatrésszel meggyógyult, azóta tökéletes.
nagyon koszon , igy is lesz alkor...
koszi szepen megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!