Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Waberers - Reining - Duvenbeck...

Waberers - Reining - Duvenbeck - kezdőként melyiket érdemes?

Figyelt kérdés

Felhívtam sok céget, de általában vagy megtelt vagy ez meg az mindig volt valami, és végül ez a 3 cég maradt, akik tudnak is konkrétan alkalmazni. De igazából mind3-al vannak olyan dolgok, ami miatt hezitál az ember.

A waberers 1 évet irattat alá, és 300 ezerre kötelez el.

A reining 1 évet irattat alá de 150 ezerre köteleztet el, és ami még hátrány hogy sok a tandemes pót.

A duvenbeck nem köteleztet el semmivel, de viszont csak 4kezes járatok vannak.

És mivel fingom sincs az egészről, még sose dolgoztam 1 cégnél se, ezért tapasztalt sofőrök véleményét szeretném kérni, hogy egy kezdőnek ő melyiket ajánlja?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2016. febr. 24. 14:41
1 2
 11/14 nagysanya54 válasza:

Sziasztok! Már változott ez is, a honlapon fent van az összes nemzetközi bérezés: [link]

Tehát az általatok írt bérezés egy opció. A másik, ha vki fix bérezést akar, akkor 53EUR napídíjjal számolnak el.

2016. márc. 3. 15:41
 12/14 Krisz1669 válasza:
Ez nekem tetszik, mármint ha ezt betartják, azaz ki fizetik az alapbér + napi díjat én már most ülnék a kocsiba, és mennék jelentkezni. Csak hát előbb lekel vizsgázni :S :D Addig is várjuk a kérdezőt, hogy - hogy halad a tanulással, és az állással :) :P
2016. márc. 4. 07:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyiksem! Nemfizetik meg!ha családos vagy meg bele se vágj nert vége a családnak!nagyon sokan aba a hibába esnek,hogy hú de jó a fizu na de gondolkozz már odakint kulföldön drága minden meg aztán te is zabálsz sa rsz az is kutakon egy kakkantás 70 euró!
2017. júl. 22. 09:25
 14/14 A kérdező kommentje:
70 cent * mit amugy levasarolhatsz :D (mara mar 2 eve csinalom lassan)
2017. júl. 22. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!