Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » C Vectra jó családi autó? ,...

C Vectra jó családi autó? , 188 cm és 120 kg vagyok, elfér mögöttem a kisfiam lába, ha gyerekülésben ül?

Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Pesten laksz?

Menjetek el a FEHÉR ÚTRA!

Nem kötelező ott vásárolni de sok márka, tipus van.

Lehet nézelődni, próbálgatni.

Ha pedig a 3-4 kiszemeltből megvan a nyerő azt már lehet bárhol venni, akár ott akár máshol.

Nézd meg a C vectrát meg a többit amin még gondolkozol.

Több ezer eladó kocsi egy helyen!

2016. febr. 23. 00:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Vectrát nevegyél,elektromosan kókány az összes,valamilyen hibajel folyton világít rosszabb esetben meg is áll az út közepén mert ilyen meg olyan jeladó tönkremegy és akkor még a computer hibáiról nem ejtettem szót.

Nem véletlen hogy az ADAC tavalyi meghibásodási statisztikájában kiérdemelte az első helyezést...

Valami Japánban gondolkozz inkább ha nemakarsz szervízlakó lenni.

2016. febr. 23. 07:14
 3/5 A kérdező kommentje:

Egerben lakok.

A C Vectra a mérete, a kényelme és az ár-érték aránya miatt is tetszik.

Jelenleg Suzuki Swiftem van, de az már kicsi. :(

2016. febr. 23. 08:12
 4/5 anonim ***** válasza:
C Vectra hatalmas, bárki elfér benne elől-hátul. És nem igaz, hogy sz*r, egy 1.9 CDTI-vel például nagyon megbízható, és az alkatrészek is olcsók hozzá.
2016. febr. 23. 15:12
 5/5 A kérdező kommentje:
elsősorban rövid utakra használnám, úgyhogy az 1.8 benzinesben gondolkozok.
2016. febr. 23. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!