Suzuki Alto 1.1 (2006 GL) verzióhoz milyen klíma kompresszor kell?
Azt tudom hogy megfogja nagyon az 1.3as dízel ignist is igen lefogja pedig azért az nyomatékosabb meg pacisabb is valamivel. tudom hogy sok minden kell hozzá nem csak a kompresszor csövek szárító szűrő ,kondenzátor..... de ezek közül mindet lehet venni neten csak azt az átok fajzat kompresszort nem találom hogy milyen kell hozzá.
Már régebben írtam autóbontóknak ,de nem kaptam választ pár autós boltot is megjártam nem tudtak mit mondani de azt tudom hogy lehetett volna hozzá rendelni a GL meg a GLX szinte teljesen ugyan az mármint kábelek szempontjából ahogy néztem ugyan ott van csatlakozó még a színe is ugyan az ugyan azok a furatok vannak a szervónak is ugyan az a tartó bakja mint a szervótlannak.
Azért köszi a választ! :)
Betudná nekem linkelni azt a kompresszort ami jó lenne?
Illetve még azt az A/C ebbe a típusba való kapcsolót is megtudná nekem mutatni hogy hol lehet venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!