Mit lehetne tenni macskák ellen?
Figyelt kérdés
Közel 2 hete vettem új autót, és az agyam eldurran mikor reggelente látom hogy tele van macskalábnyommal a motorháztető, első-hátsó szélvédő és a teteje is, helyenként pedig már karom által okozott karcokkal is. Sajnos nincs zárt garázsom, milyen módszereket lehetne bevetni hogy ne csúszdának használják az autómat?2016. febr. 21. 10:49
3/4 anonim válasza:
ez máshol is így van..nálam is felmászik egy-egy, főleg nagyobb hidegben egy kicsit melegedni..de esőben is, akkor kellemesen sárosra tapossa némelyik az autót..
van olyan szomszédom, aki képes összeveszni mindenkivel, mert vagy a macskanyomok miatt dühöng, vagy hogy egy kutya lehugyozza valamelyik kerekét..
a kutyát úgy találták ki, hogy le kell hugyoznia az autó kerekét...ebbe bele kell törődni..
teljesen felesleges ilyenen görcsölni..csak tönkreteszed magad, a stressz pedig mindenre kihat.
olyan jól mutat a csillogó dukkón a macskalábnyom, főleg, ha sáros..sőt, ha látni, hogy csúszkált is..
4/4 anonim válasza:
Az enyém is tele van lábnyomokkal és meg is karcolták, de a saját macskáim. Ha az ember vidéken lakik ez benne van a pakliban. Persze én sem szeretem, de akinek -és ezt nem rád mondom- ez olyan nagy probléma, az költözzön Pestre panelba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!