Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert nem kötelezö Magyarorsza...

Miert nem kötelezö Magyarorszagon a robogokra a rendszam?

Figyelt kérdés

Ha, egy robogonak nincs rendszama, az jelentheti azt (is), hogy az adott robogo nincs bebiztositva?

Nagyon sok rendszam nelküli robogot lattam, mikor Magyarorszagon jartam.

2016. febr. 20. 12:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#10-es

Robogorol van szo, es nem autorol!

Hol kerül "tizenhany euroba" egy robogo rendszama?

Nemetorszagba?

Ilyen ertetlen nép, mint a magyar, nincs még egy!

2016. febr. 20. 17:29
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Ilyen értetlen kérdező se sok, mint te.

Német autórendszám ára X, ugyanez magyarisztánban 10X.

Ebből következik, hogy ha német mofakennzeihen Y, akkor a magyar smkpfrsz is kb 10Y lesz.

2016. febr. 20. 17:45
 13/16 A kérdező kommentje:

"Ebből következik, hogy ha német mofakennzeihen Y, akkor a magyar smkpfrsz is kb 10Y lesz."

Akkor jöjjön a matek:

Nemet Roller Kennzeichen (das Blech) maga a fém, € 0,-, tehat,

y = 0

A magyar smkpfrsz + aszondod, hogy ennek a 10-szerese, tehat 10y = 10 x 0 = 0

Summa summarum = 0

Konkluzio, a valaszod is annyit ert, mint a nemet meg a magyar smkpfrsz együttvéve, 0 + 0 = azaz egy nagy NULLÁT!

PS. Hey, ich bin echt am verzweifeln!

2016. febr. 20. 21:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Jöhetsz itt a hülyeségeiddel, ettől még a magyar rendszer jelenleg olyan, hogy mindig még egy bőrt le akarnak húzni mindenkiről. (És hogy a további marhaságaidat megelőzzem, ezt is csak képletesen értem. Nem gonodlom, hogy meg akarják nyúzni az embereket. Érted?)

Matekozhatsz meg szorozhatsz nullával, de ezzel csak magadból csinálsz bohócot.

Mondjuk én meg nem tudom, minek próbálok válaszolni meg segíteni egy ilyennek, aki csak kötözködik ahelyett, hogy megpróbálná értelmezni a válaszokat.

Hallgatok édesanyámra és nem folytatom veled a vitát, mert ahogy mondani szokta, hülyékkel nem érdemes.

További sok sikert az életben ezzel a hozzáállással!

2016. febr. 20. 21:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem egyszerűbb akkor már állandó rendszámot csinálni, nem évente variálni?

A biztosítód Németországban valszeg azért adja ingyen azt a kis rendszámot, mert nekik ez benne van az árban. Önmagában egy rendszám előállítási költsége és anyagára, nyilván nem nulla..

Itthon 12 000Ft egy pár rendszámtábla, ha jól emlékszem. Ez mondjuk robogónál felezhető akkor 6000.

Gyors kalkuláltam, itthon magamnak 7-13 euro között 4 ajánlatot dobott a kalkulátor, Németországban ugyanez 39 euro. Ha megkötöm a 7 eurónak megfelelő biztosítást + kiváltom ~20 euróért a rendszámot akkor lesz itt is és olcsóbban mint ott, ráadásul ez állandó hatósági jelzés lesz ( asszem smkp-ra nem lehet kiváltani rendszámot ).

2016. febr. 21. 00:18
 16/16 anonim ***** válasza:
40%

Az ilyen flegma köcsögök minek írnak magyar fórumra, h ilyen véleménnyel van a honfitársaikról?

Mert németben élsz? Azért vagy ilyen nagyképű segg?

2017. jan. 22. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!