Ki jár télen is alufelnivel? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Tehát roncsolódik-e feltűnően a felni, vagy nyugodtan használható?2016. febr. 17. 17:03
2/11 anonim válasza:
Ha valami miatt felpattogzik a lakk,akkor ott a só elkezdheti enni az alut,de amugy semmi extra!
3/11 Koaxk Ábel válasza:
Nekem a téli is alufelni, semmilyen extra roncsolódást nem tapasztaltam, pedig mindennap használom a kocsit, hóban, sárban, esőben.
4/11 anonim válasza:
Én alufelnivel járok, sokkal jobb mint az acél, mert ez legalább nem rozsdázik mint a franc.
5/11 Tomcatters válasza:
En is alufelnit használok... 11 éves es semmi komolyabb baja nincs a felninek:)
6/11 anonim válasza:
Szintén az van rajta télen is. Eddig semmi gond nem volt, bár ha annyira teleszórja a hólével akkor azért mindig le szoktam kicsit öblíteni sima vízzel, lehet enélkül se lenne gond, de azért jobb a békesség.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kéz.
2016. febr. 18. 18:28
8/11 anonim válasza:
Belemész vele egy nagyobb kátyúba nagy eséllyel javíthatatlan lesz. Nem tudom miért rozsdásodik az acélfelni mint a franc, nekem érdekes nem rozsdásodik pedig 10 éve az van az autómon.
Alufelni drágább, kényesebb, sérülékenyebb.
Acélfelni olcsóbb, igénytelenebb, az ember nem sajnálja, könnyebb és olcsóbb javítani.
És ez mind tapasztalat.
9/11 anonim válasza:
Azért alufelni sem hímestojás, néha kicsit túloznak vele kapcsoaltban.
10/11 anonim válasza:
"Acélfelni olcsóbb, igénytelenebb, az ember nem sajnálja, könnyebb és olcsóbb javítani. "
Már miért ne sajnálnám az acélfelnit? És ha azzal is belemész egy nagy gödörbe, akkor ugyanúgy tönkremegy, és nem sok mindent lehet vele csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!