Ha a check engine lámpa gyújtásnál égve marad jelent valamit? (Mazda MPV 2002)
Figyelt kérdés
Indítás után kialszik, viszont az eddigi autóimnál mindig kialudt pár másodperc után gyújtásnál is.2016. febr. 17. 09:53
1/3 anonim válasza:
Több autónál égve marad gyújtás alatt. Nem jelent semmit, akkor van gond ha elindulást követően is világít.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez biztos? Mert például Opelnél akkor marad égve, ha volt korábban valami időszakos hiba, tehát kigyulladt menet közben de aztán kialudt.
2016. febr. 17. 19:56
3/3 anonim válasza:
Biztos. Több autót vezettem/vezetek. Én is felfigyeltem erre. Nem hiszem, hogy mindnek hibája lenne. :D Menet közben ne gyulladjon ki az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!