Albert Flórián kérdése:
Hogyan adhatom el külföldi autómat?
Figyelt kérdés
Sok hirdetést látok, külföldi papíros autót hirdetnek amin még p-s rendszám van. Gondolom ezeket az autókat nem exportos rendszámmal hozzák be. Tavaly én is vettem egy külföldi autót németországban. Forgalmi törzskönyv megvan, a forgalmi a külföldi előző tulaj nevén van. Kint egyszerűbb a dolog mint itthon. Az eladó végleg kivonja az autóját a forgalomból, leadja a rendszámát vagy megtarja. Az adásvételi szerződést sem kell leadnia. Nos ahogy megvettem az autót rátettem a p-s rendszámomat és azóta használom. Elszeretném adni most az autót, de nem akarom lemagyarosítani. Hogyan tudom eladni az autómat? Hivatalosan milyen szerződést kell kitölteni az eladáshoz?2016. febr. 16. 22:52
1/1 A kérdező kommentje:
Kiegészíteném magam: Forgalmi, törzskönyv és az adásvételi szerződés megvan...
2016. febr. 16. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!