Felicia 1.3 mpi nem indul. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Tegnap egy egyik pillanatrol a másikra nem indult. Gyujtasra raktam, és folyamatosan szivott az elektromos ac. A motortérből hallottam, hogy folyamatosan nyom valamit, vagy faksot vagy benzint, de mire megméztem volna, helyre állt a dolog. Gyújtás, szokásos 3mp befecskendezés, öninditó pörget, de nem indul. Gyertyàkat megpucoltam, utána sem, átnéztem mindent, de ötletem sincs.2016. febr. 16. 07:37
1/6 A kérdező kommentje:
Most ujra csinálja. Gyújtás, és nem marad abba az üanyag tolása. Folyton szív az ac, nem hagyja abba, a benzincsőbe ami a hengerekbe megy folyton tol.
2016. febr. 16. 07:52
3/6 A kérdező kommentje:
Persze, nincs egy hónapos. Az önindito szepen teker, csak folyton nyomja s brnzint az ac
2016. febr. 16. 08:35
4/6 anonim válasza:
Ennyi szaktudassal, vidd el szerelő höz. Vontasd oda haverod kocsijával.
5/6 anonim válasza:
Gyújtótrafó is szokott ilyet produkálni.
Majd írd meg mi volt!
6/6 anonim válasza:
"Folyton szív az ac, nem hagyja abba, a benzincsőbe ami a hengerekbe megy folyton tol."
Vagy pont nem nyom semmit, és azért nem áll le. Ellenőrizted már, hogy van-e nyomás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!