Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kocsi számítógépe zúg és 2...

A kocsi számítógépe zúg és 2 hengeren megyen akkor, miért?

2016. febr. 14. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Francia autókat miért is szidják annyian? Igen, az elektronikájuk miatt, ami bizony képes a lehető legfurább tüneteket produkálni a legváltozatosabb módokon... innentől kezdve szerelő, aztán ha mák van akkor megoldható a dolog.
2016. febr. 14. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:

"Francia autókat miért is szidják annyian? Igen, az elektronikájuk miatt"

Okoska, egyszer olvasd már el mi van ráírva arra a motorvezérlőre! Segítek: Siemens.

Kérdező, te meg cserélj gyújtótrafót.

2016. febr. 14. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Siemens más gyártónak is gyárt, mégis a francia autóknál van a elgtöbb gond, és nem csak kizárólag motorvezérlővel. De felesleges ezen vitázni.
2016. febr. 14. 18:53
 4/6 vatafak ***** válasza:
26%
megyen...pfft
2016. febr. 14. 20:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Udv mobil telefonrol irok most, ezert nincsenek ekezetek, bocsi.

Tehat gyujtotrafoktol kezdve, gyertyak, gyertya kabelek, vezerles, total minden ki lett cserelve meg a rossz szelepek is hogy meglegyen a kompresszio. Mar csak a motor koruletti dolgok tobbe kerult mint a kocsi :)

Most pedig mas zug es kihagyogat a motor... ELKEPESZTO...

Latta mar egy profi, kiszerelte a biztositek szekrenyt is es 2 ora utan feladta... :D Ezert jottem ide kerdezni hatha van valami otletetek.

2016. febr. 15. 10:14
 6/6 anonim ***** válasza:

#3:

Persze, hogy felesleges vitázni. Nem volt sose francia autód, nekem meg sok éve csak azok vannak, te hallottál a kocsmában valamit, én meg javítom is a szar francia autóimat.

:D

2016. febr. 16. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!