Valaki le tudná nekem írni a miskolci forgalmi vizsga útvonalait?
Figyelt kérdés
Néztem neten, de nem találtam. Van egy pár, amit tudok: cora, tesco, avas, zsolca, petőfi tér, deszka templom, az amikor le kell fordulni a rutinpálya irányába. Szóval ezek jutottak eszembe, de elvileg 9 lenne. Nagyon megköszönném =)2010. márc. 30. 16:25
1/4 anonim válasza:
Én tavaly vizsgáztam, de sajnos nem tudom. Amúgy szerintem az avas és tesco vonal a legkönnyebb, csak figyelni kell ...
2/4 anonim válasza:
Én is tavaly, de még ezekre se emlékeznék. De talán van egy repülőtér, népkert is
3/4 anonim válasza:
De most nem azért, nem tökmindegy? Azért lesz jogosítványod, hogy elvileg mindenhol tudsz vezetni. Ráadásul az oktatódda végigjárjátok az összeset.
4/4 A kérdező kommentje:
de ilyen szempontból tökmind1, csak kérdezte az oktató, hogy merre nem voltunk az utóbbi időben. Nem azért érdekel, mert egy betanult akármit akarok csinálni :) még 2-3 órám van hátra és akkor megnéznénk a hiányzó helyeket ezért kérdeztem =)
az avasi és a tescos kör valóban nem nehéz, de sztem a többi sem igazán. Én még a zsolcait is szeretem =) egyébként köszi a válaszokat =)
2010. márc. 30. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!