Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak megérné Mercedes...

Barbell94 kérdése:

Első autónak megérné Mercedes 190 E-t venni? 1.8-as vagy 2,3-as benzines típus érdekelne csak. Az igaz, hogy nagyon nagy szívás a KE-Jetronic rendszer?

Figyelt kérdés
Mert ahogy utánaolvastam, ha jót választ az ember, akkor Mercedeshez képest iszonyú olcsón fenntartható. Nem 300 000-ért vennék természetesen, ha már ott tartanék, a kínálat alja tudom, hogy kb. egy bontószökevény.

2016. febr. 13. 10:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A 2,5-ös sor 5-ös TDI tényleg elmegy lazán 6-7 literből?? És annyira nagyon megbízható is, mint ahogy pár ember véleményét olvasna tűnik nekem?

Igazából benzinest szeretnék, dízelt nem igen, csak érdeklődésképpen kérdezem a dízelt.

2016. márc. 27. 17:28
 12/15 anonim ***** válasza:

A sor5TDI az a VW konszern ( akkor még Audi ) legendás dízele. Tényleg nagyon jól fogyasztanak az autó méretéhez képest, a 6-7 liter hozható velük:

[link]

[link]

[link]

Nem igazán volt jellemző, hogy villantásra vegyék "hülyegyerekek" és filléres vállalkozók, így általában nincsenek is széttaposva. Kettős tömegű lendkerék ebben is van, turbó is van, adagoló is van és porlasztócsúcsok is vannak. AZ új porlasztócsúcs ehhez sem olcsó ( egyikhez sem az ), de találni bontottat, felújítottat stb..

Nem vagyok nagy dízel fan, de inkább sor5TDI mint K-jet. Az elektromos bemelegedésszabályzó is horror, K-jethez amúgy sem értenek sok helyen az országban.

2016. márc. 27. 17:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Akkor benzin fronton marad a győri gyártású 1,8-as 20 szelepes, az úgy tudom ilyen 7-9 literrel elvan 100-on. A dízel akkor ezek szerint tényleg nagyon jól fogyaszt. Még egy utolsó kérdés: A V6-os benzinesek tényleg nagyon sokkal többet esznek, mint a sor4-esek?
2016. márc. 27. 19:01
 14/15 anonim ***** válasza:

A V6-ok tápolnak tisztességesen:

[link]

2016. márc. 27. 22:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Az 1,8-as benzinesnek is "tartozéka a kettőstömegű lendkerék?
2016. márc. 28. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!