Ez lehetséges amúgy?
Figyelt kérdés
94-es Opel Corsa B Swing. 1,2-es motorral. 14 liter a fogyasztása 100-on.
Apám szerint a kora miatt ennyi, szerintem meg valamiért eszi a benzint.
2016. febr. 13. 06:02
1/4 anonim válasza:
-átlagosan 14 lehet, télen,rövid utakon ahol végig megy a szivató,ott elképzelhető,de normál körülmények között a max 8 a jó....
2/4 anonim válasza:
Ha nem 2 kilométerre és vissza van használva az autó egy nap egyszer, akkor nem normális.
3/4 egySanyi válasza:
Mérd újra teli tankolástól újra teli tankolásig, közben legalább 2-300 km-t tegyél bele vagy amíg ki nem fogy. Írnám az 5-600 km-t, de kicsi a tankod és ha tényleg ennyit eszik akkor 300 körül ki fog ürülni. Apádra meg ne hallgass mert ez így rengeteget eszik, kb fele lenne a jó érték.
4/4 anonim válasza:
1.2-es benzinest mértem, hogy napi 1 km(!) oda meg 1 km vissza használatnál sem evett 9-nél többet (lenulláztam mikor igy kezdtem el használni, szóval tényleg ennyi). A 14 liter nagyon nincs rendben, ennyit eszik egy 3.0 benzines városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!